V centru Liberce vznikne nové srdce městského bydlení, stovky moderních bytů nahradí nevzhlednou proluku

V centru Liberce vznikne nové srdce městského bydlení, stovky moderních bytů nahradí nevzhlednou proluku

V centru Liberce vznikne nový rezidenční projekt Residence Promenáda, který nabídne téměř 250 bytů v nejžádanějších dispozicích (1+kk, 2+kk a 3+kk) a to jak do osobního, tak družstevního vlastnictví. Výstavba je plánována na období mezi 3. a 4. čtvrtletím tohoto roku, s dokončením se pak počítá ve druhém čtvrtletí roku 2028.

Konec nevzhledné proluky směrem k vlakovému nádraží

Projekt Residence Promenáda vznikne hned vedle Pytloun Grand Hotelu Imperial a přinese nové bydlení do centra města. Vhodně přitom doplní rozsáhlou proluku, která roky hyzdí tuto část města. Projekt tak bude pozitivním krokem směrem k revitalizaci centra Liberce. Jen o pár desítek metrů vedle před pár lety vyrostl developerský projekt Nábřeží, který prozměnu nahradil brownfield v blízkosti Krajského úřadu.

Cena kolem 100 tis. Kč / m2

Cena nastavená developerem projektu, společnost Luxury Home s.r.o. se sdílem v Mariánských Lázních, odpovídá libereckým reáliím, v nichž cena novostaveb běžně překračuje i hranici kolem 100 tis. Kč za metr čtvereční.

Aktualizace 25.7.2024

Výstavba byla zahájena. Residence Promenáda Liberec se prezentuje novými vizualizacemi, které odkrývají dlouho očekávaný pohled také z ulice 1. Máje. Projekt konečně doplní chybějící uliční čáru a vyplní mezeru v zástavbě.


Přečtěte si také…