Výstavba projektu Nový Perštýn pokračuje druhou etapou, byty jsou již v prodeji

Výstavba projektu Nový Perštýn pokračuje druhou etapou, byty jsou již v prodeji

Rozsáhlý developerský projekt Nový Perštýn v centru Liberce pokračuje další etapou výstavby, která nese název VilaPark Horizont. Tato nová fáze přináší moderní bydlení v blízkosti spodního centra města, přičemž klade důraz na soukromí, klid a zeleň. VilaPark Horizont nabídne 100 bytových jednotek v šesti budovách, které budou situovány do pozvolna stoupajícího terénu. Díky tomu se mohou obyvatelé těšit na jedinečné výhledy na Liberec a okolní přírodu.

Architektonické řešení projektu bere v potaz potřeby budoucích obyvatel, což se odráží v menším počtu bytů v jednotlivých domech a zajímavě řešených dispozicích. Každý byt bude disponovat parkovacím stáním v podzemních garážích. Navíc, byty v přízemí budou mít k dispozici soukromé předzahrádky, zatímco vyšší patra nabídnou balkony a terasy s panoramatickými výhledy na Liberec.

Projekt klade vysoký důraz na kvalitu vnitřního vybavení, což se potvrdilo již při první etapě. Standardy zahrnují podlahové topení, velkoformátová francouzská okna a luxusní povrchy v koupelnách. Projekt VilaPark slibuje vysoké standardy dokončení a bezbariérový přístup.

Developerský projekt realizuje společnost LIC s.r.o., člen skupiny LIF Group. Výstavba probíhá ve více etapách, přičemž první fáze zahrnuje budovy O, P, Q, U, V a W, zatímco budovy X a Y budou následovat později. Aktuálně jsou byty v prodeji, ale stejně jako v první fázi jich bylo již při spuštění prodeje značná část rezervována.

Zobrazit aktuality ze stavby


Přečtěte si také…